تنها و تنها ...

ساعتها رو بگذارید بخوابند بیهوده زیستن را نیازی به شمردن نیست . ( دکتر شریعتی )

تنها و تنها ...

ساعتها رو بگذارید بخوابند بیهوده زیستن را نیازی به شمردن نیست . ( دکتر شریعتی )

ماهاتما گاندی میگوید:


ماهاتما گاندی میگوید:


هفت چیز انسان را از پای در می آورد و هلاک میسازد:


1-سیاست بدون شرف


2- لذت بدون وجدان


3- پول بدون کار


4-شناخت بدون ارزشها


5- تجارت بدون اخلاق


6- دانش بدون انسانیت


7- عبادت بدون فداکاری

تراکتور به طور مستقیم به لیگ قهرمانان باشگاه های آسیا صعود کرد



سپاهان قهرمان جام حذفی شد

تراکتورسازی آسیایی شد

تراکتور به طور مستقیم به لیگ قهرمانان باشگاه های آسیا صعود کرد


به گزارش نصرنیوز، دو تیم پرسپولیس تهران و سپاهان اصفهان عصر امروز فینال رقابت های جام حذفی را در ورزشگاه آزادی تهران برگزار کردند که سپاهان توانست در ضربات پنالتی قهرمان جام حذفی شود.

در این دیدار دو تیم در 90 دقیقه به تساوی یک بر یک دست یافتند و در پایان 120 دقیقه نیز تساوی دو بر دو باعث شد تا ضربات پنالتی قهرمان این فصل از جام حذفی را رقم بزند.

در ضربات پنالتی پرسپولیسی ها دو ضربه پنالتی را از دست دادند تا سپاهان با پیروزی در این دیدار قهرمان جام حذفی لقب گیرد.

با قهرمانی سپاهان در جام حذفی و قهرمانی استقلال در لیگ برتر تیم تراکتورسازی سال آینده به عنوان سومین نماینده ایران در لیگ قهرمانان باشگاه های آسیا حضور خواهد یافت. این دومین حضور تراکتورسازان در لیگ قهرمانان باشگاه های آسیا خواهد بود.


این موفقیت ارزشمند و غرور آفرین را قبل

از همه به تونی اولیویرا و مردم غیور

آذربایجان تبریک عرض میکنم

پیام یک هوادار تراکتورسازی برای تونی


پیام یک هوادار تراکتورسازی برای تونی

 تو را قسم می دهم پیرمرد


محمود کدخدایی،یکی از هواداران باشگاه تراکتورسازی در ذیل یکی از اخبار مرتبط با این تیم در اوج نیوز یادداشتی را ارسال کرده است.

به گزارش اوج نیوز،متن این یادداشت به شرح ذیل است:

«یکی از تلخ ترین مطالب دوران زندگی ام را می نویسم. برای پیرمردی که اعتبارش را برایمان گذاشت، برای پیرمردی که عین پدرمان دوستش داشتیم، برای کسی که دارایی اش را برای تیممان گذاشت، برای پیرمردی که با تمام نداشته هایمان ساخت و تا آخرین لحظه برای موفقیت من و تو و تراکتور عزیزمان جنگید.

می نویسم برای کسی که غیرتمندانه ایستاد و تا آخرین نفس مبارزه کرد، برای کسی که با نامهربانی ها سوخت و ساخت، می نویسم برای پدر مهربانی که به من و تو و به تراکتورمان در آسیا و ایران اعتبار بخشید. می نویسم برای تونی اولیویرا بزرگ که همیشه گفت هر اتفاقی که بیفتد تراکتور و هوادارانش را در قلبم نگه خواهم داشت، آری برای مردی که همیشه جواب احساساتمان را به نیکی داد و همواره برایمان تعظیم کرد و تعظیم را برای خود کوچک شدن تلقی نکرد. بله او تعظیم می کرد حتی برای پسر بچه ۳ ساله ای که در گوشه ای از ورزشگاه و در کنار پدرش به تنهایی او را تشویق می کرد.
دستم برای نوشتن این کلمه می لرزد اما مجبورم، مجبورم بنویسم «خداحافظ…»
خداحافظ ای شریک اشکها و لبخندهایمان، خداحافظ ای شریک دردهایمان، خداحافظ ای پدر مهربان تمام هواداران عاشق تراکتور.
تو را می سپاریم به خداوند بزرگ. امیدواریم میزبان خوبی برایت بوده باشیم. امیدواریم از ما نرنجیده باشی، امیدواریم نامهربانی های مدیرمان را به پای ما نگذاری، امیدواریم در قاب عکس زندگی ات و در دفتر خاطراتت ما را در کنار مدیر تیممان نگذاری چون میان هوادارانمان و مدیرمان تفاوت از زمین تا آسمانهاست.
تو از تبریز می روی ولی از قلب ما نخواهی رفت …
تو از تراکتور می روی ولی جایگاه تو در قلب میلیون ها عاشق تراکتور خواهند ماند …
راستی شنیدم گفتی که چهارشنبه برای همیشه از ایران می روم ولی تو را قسم می دهم به عشق تراکتور که می دانم به اندازه ما دوستش داری ، آری قسم دادم به عزیزترین قسمت زندگی ات یعنی تراکتور ، که بازهم برگرد ، بازهم به تبریز برگرد ، به همان جایی که خیلی از آن خاطره داری ، به همان جایی که مردمانش هیچ وقت محبت هایت را فراموش نخواهند کرد، به همان جایی که مردمانش هیچ وقت جواب خوبی را با بدی نداده اند و هیچ وقت اجازه ندادند که خوبی های کسی بر روی زمین بماند.
این را بدان که اینجا مشت نشانه خروار نیست و بر خلاف برخی که در حقت ظلم کردند هوادارانمان تا ابد تو را فراموش نخواهند کرد.

خیلی سخت است ولی خداحافظ تونی، خداحافظ»


دختر شایسته ایران


شَهلا وَهّاب زاده (زادهٔ ۲۸ ژانویه ۱۹۵۰) در سال ۱۳۴۶/۱۹۶۷ دختر شایسته ایران شد.


پیش از سال ۱۳۴۶ این رقابت ها زیر عنوان دختر ایران ترتیب داده می شد ولی از آن سال به بعد برگزارکنندگان نام آن را به «دختر شایسته ایران» تغییر دادند. مراسم «دختر شایسته ایران» سال ۱۳۴۶ با حضور ۵۰۰ مهمان در هتل هیلتون تهران برگزار شد. چهارده دختر شرکت کننده در رقابت یک بار در جامه یک شکل و بار دیگر در لباس شب بر روی سن راه رفتند.

رئیس مراسم خانم هما احسان از مجله زن روز بود که سؤالاتی را که خود کاندیدها از کاسه ای به طور اتفاقی درآورده بودند از آن ها پرسید.

هیئت ژوری پنج نفره در این رقابت به اتفاق آراء به شهلا وهاب زاده رأی داد. پس از اعلام رأی ژوری، شهلا وهاب زاده را بر تختی از گل نهادند که توسط چهار مرد جوان حمل می شد.

در رقابت کشوری سال ۱۳۴۶، شهرزاد حقایقی دختر شایسته کرمانشاه دوم و شعله شمسی زاده از تهران سوم شد. ژاله کاظمی گوهری فینالیست قزوین و ونوس خاشع فینالیست تهرانی چهارم و پنجم شدند.

 این خانم سومین دختر شایسته ایران بود +تصاویر

رقابت جهانی

شهلا وهاب زاده در همان سال در رقابت های «پرنسس های نوجوان جهان» درشیکاگو شرکت کرد.

او در این رقابت جهانی که ۲۶ مه ۱۹۶۷ در شیکاگو برگزار شد در میان ۱۵ رقابت کننده پس از رقیبان فنلاند و هندوستان در مقام سوم قرار گرفت.

 این خانم سومین دختر شایسته ایران بود +تصاویر

ازدواج

کریم پاشا بهادری معاون نخست وزیر ایران که در تاریخ ۱۵ شهریور ۱۳۴۷ ریاست دفتر فرح پهلوی را نیز به عهده گرفت با شهلا وهاب زاده ازدواج کرد.

شهلا وهاب زاده و همسرش در کشور موناکو زندگی می کنند و از سال ۲۰۰۱ شهروند رسمی آن کشور شده اند.

 این خانم سومین دختر شایسته ایران بود +تصاویر